6 Proeflessen Vinzwemmen

Dit voorjaar hebben we een aktie waarbij je tegen gereduceerd tarief en zonder verdere verplichtingen 6 lessen mee kunt doen met vinzwemmen bij MonoVinzz. Vanaf 4 mei kun je hier gebruik van maken (later mag ook). Via dit Inschrijfformulier proeflessen kun je je alvast opgeven! Tot gauw in de Waterhoorn op vrijdagavonden van 21-22 uur,

De vinzwemmers van MonoVinnz.

Tweede vinzwemwedstrijd 2017

Op 19 maart 2017 is de tweede competitiewedstrijd vinzwemmen gehouden in het sportfondsenbad in Amersfoort. Voor MonoVinzz deden Kaylee, Xafiera en Milo mee. In het jury secretariaat zaten Maikel en Dennis.

Dit filmpje geeft de sfeer weer:

https://www.youtube.com/watch?v=HQ3nojwjX5g

Eerste Vinzwemwedstrijd 2017

Op zondag 12 februari is de eerste vinzwemwedstrijd van het seizoen 2017 gehouden in Hoofddorp. Voor MonoVinzz deden Raul, Kaylee, Xafiera en Elma mee. Allemaal wisten ze hun tijden te verbeteren (Elma zelfs een Nederlands record op de 50 meter bifins!). In de pauze werden de certificaten uitgereikt voor de competitie kampioen over 2016. Bij de heren was Fred Steegstra als eerste geƫindigd, bij de dames kwam Elma op de derde plaats en bij de dames junioren had Xafiera een derde plaats te pakken. Nancy was de ploegleider. Dennis en Maikel hielpen bij het jury secretariaat.